Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (44) potěšila své fanoušky video ukázkou z filmu Hotel Limbo, který se natáčel v zimě.

Zjevně se opět jedná o romantiku jako hrom, protože Lucie ve svatebních šatech vášnivě líbá svého vyvoleného ženicha. Vzpomínka na svatbu s Tomášem Plekancem (41) to ale není.

Filmový ženich je ale docela fešák a polibek skutečný. Herečka musí zkrátka zvládnout úplně všechno.

Filmová svatba Lucie Vondráčkové

„Na ochlazení pro vás. Filmová svatba. Velká zima, ale zvládlo se to, teď nás mají ve střižně. Hezký horký den do dálky,“ vzkázala fanouškům Vondráčková, která si o sobě ihned mohla přečíst samé krásné zprávy.

„Krásný Lucinko. Přeji ti jen to nejlepší, ať se ti splní vše, co přeješ, jsi úžasná maminka,“ zněl jeden z mnoha vzkazů podpory.

Ve skutečnosti se herečka a zpěvačka rozvádí s hokejistou Tomášem Plekancem, a tak si podobnou romantiku bohužel může maximálně přehrávat jen v představách. Ale třeba si časem najde svého prince na bílém koni a zažije další nádhernou veselku.

Reklama

Další články

Načítám