Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože je primárně zpěvačka, tak vládne i slovem. Z toho důvodu si Martu Jandovou (50) několikrát vybrali jako porotkyni do talentových soutěží. Nyní dcera rockera Petra Jandy svou výřečnost uplatní i v rádiu. Rockerka rozšířila moderátorský tým rádia Frekvence 1. Ve svém pořadu s názvem Marta radí se snaží poradit posluchačům, co si počít s jejich slastmi a strastmi.

„Když ta nabídka přišla, tak jsem ihned věděla, že to chci dělat! Lidé mi totiž na sociálních sítích pořád píší o svých slastech a strastech. Je toho ale tolik, že jim tam nestíhám odpovídat. Teď jsem ale díky tomuto pořadu získala hodinku denně, kdy si s nimi můžu veřejně povídat,“ nechala se slyšet Marta Jandová.

I v osobním životě je pro své přátele Jandová často vrbou. „Jedna z kamarádek je teď nešťastná, protože se ocitla v milostném trojúhelníku. Její srdce bije několika směry… Já na to názor mám, ale pro člověka, který si tím prochází, je to názor špatný. Ale když jsou v tom děti, tak by měl člověk přemýšlet vícekrát,“ dodala Marta Jandová.

Reklama

Další články

Načítám