Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zažívá jednu z nejhezčích chvílí v životě. Lenka Zahradnická je už takřka dva roky šťastnou maminkou holčičky Jasmínky. Tu má herečka s přítelem Michalem, se kterým dosud žijí, jak se říká na hromádce, to se ale zřejmě brzy změní.

Krásná herečka, známá například ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, Ulice nebo Modrý kód, se totiž pochlubila zásnubním prstýnkem. „Povím Vám pohádku. Je o jedné takové holce, která si spoustu věcí myslela, spoustu věcí říkala, spoustu věcí dělala, pak jí přišel do cesty jeden takový kluk a ona začala zjišťovat, že spoustu těch všemožných věcí myslela, dělala a říkala dost často jenom proto, aby se zalíbila, byla zajímavá, byla “lepší”. Tenhle kluk jí dal obrovské poznání a svobodu, že může být totálně sama sebou. On ji tak totiž miluje,“ rozepsala se Lenka na sociální síti a popsala, jak k žádosti o ruku došlo.

„Pak se tomuhle klukovi a téhle holce narodil malý zázrak, který jim teda ukázal úplně jiný obzory lásky. No a pak jednou tenhle kluk poklekl a zeptal se, jestli si ho tahle holka vezme. Ta holka se rozbrečela a zeptala se toho jejich malého zázraku, co má tomu klukovi říct. A zázrak poprvé v životě (a zřejmě na dlouhou dobu naposled) řekl ANO! A tohle není konec pohádky, tohle je teprve začátek! A nádherný,“ dodala Zahradnická k fotkám, na kterých objímá dceru a prsteníček ji zdobí nový šperk.

Reklama

Další články

Načítám