Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní ročník České Miss se ještě nedočkal finále, ale jedna z finalistek možná už svoji výhru má. Vypadá to, že kromě korunky krásnou Karin Křížovou zaujal zpěvák Niko Jalauzidis, který má řecké kořeny a na ostrově Kréta si užíval s kráskami na jejich soustředění.

I když je v Čechách stále úspěšnější, kromě sebe skládá pro Jakuba Děkana nebo Milana Peroutku, v létě bude vystupovat v Řecku. "Plánuju být celé léto v Řecku a věnovat se hraní. Nemám partnerku, uvidíme, co bude po létě. Ženy jsou tu krásné, snažím se nenechat rozptylovat," řekl Super.cz Niko, ale pravdou je, že jedna z finalistek mu byla výrazně bližší.

"Finalistka číslo 2 se mnou tady zpívala, nacvičili jsme čtyři písničky," snažil se Niko. Nevšimnout si vzájemných sympatií nešlo. Možná i proto, že Karin stejně jako on miluje hudbu a skvěle zpívá. Společně také v hotelu vystoupili.

Karin je letos jedinou blondýnkou v soutěži. Niko přiznal, že pro světlovlasé dívky má větší slabost. "Většinou končím s blondýnkama, je to fakt," dodal s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám