Hlavní obsah
Článek

Čtrnáct let dělí tyto fotky od sebe, a přesto vypadají, jako by vznikaly teprve včera. Řeč je o Jaroslavě Kretschmerové (68) a Oldřichu Navrátilovi (71), kteří v seriálu Krejzovi hrají opět manželský pár.

A o tom, že se mají opravdu rádi, svědčí i to, že je kromě práce pojí i letité přátelství. Krejzovi rozhodně nejsou jejich prvním společným setkáním. Pár si tihle dva spolu zahráli už v seriálu Rodinná pouta právě před čtrnácti lety.

Helena Krejzová v podání Jaroslavy Kretschmerové vtrhne do seriálu jako velká voda. Objeví se v posledním díle před koncem jarní sezóny a všechny překvapí. Její návrat domů z cest totiž nikdo z rodiny nečekal.

„Celou dobu byla maminka-vědkyně na ledovci a s rodinou si jen telefonovala, nyní je ale čas se ukázat. Léta jsem odmítala hrát psycholožky, a teď jsem jedna světově uznávaná,“ prozrazuje herečka.

To, že se konečně její představitelka objevila na natáčení, vítají všichni s nadšením. „Potkat se s Jarinkou je pro mne vždy velký zážitek a radost. Je tak nějak správňácky trhlá, je jí hned všude plno a pořád se tváří jako sluníčko. Známe se tak dlouho, že už si ani nepamatuji, kdy jsme se poprvé potkali,“ neskrývá své nadšení seriálový manžel Oldřich Navrátil, který se s herečkou objevuje i jako manželský pár v divadelním představení Proměna.

Kretschmerovou znají diváci mimo jiné i z proslulé trilogie Sluce seno..., kde hrála ztřeštěného Evíka. A Navrátil se pro změnu už nikdy nezbaví nálepky Emila Nádeníčka z filmové série o Básnících.

Reklama

Další články

Načítám