Hlavní obsah
Článek

Vypadá líp, každý ji chválí, jak se vyloupla, ale není to zadarmo. Operní pěvkyně Pavlína Senič, která vystupuje například s Terezou Mátlovou (48) a Andreou Kalivodovou (46), si totiž najala stylistu. O jeho honoráři jsme nediskutovali, nicméně přišla i o hodně peněz, které utratila za kousky, které jí nekompromisně vyhodil ze šatníku a další se musejí doplnit.

"Byl u mě na návštěvě, kouknul do skříně a řekl, že tak minimálně tři čtvrtiny musí jít úplně pryč. Zhrozila jsem se, ale o minulém víkendu jsem udělala čtyři nebo pět pytlů, ale mám tam i nějaké srdeční záležitosti. Přijde mi to zkontrolovat, tak se trošku bojím. Zamítl mi kožené bundičky, krásné overaly, ve kterých jsem podle něj vypadala příšerně. Zatím to bylo do padesáti tisíc, ale neskončili jsme. Navíc se musejí kupovat věci nové, což také něco stojí," vyprávěla nám Pavlína.

Až dojde na její koncertní modely, bude ještě hůř. "To potřebuju věci, které dobře vypadají, jsou efektní, ale mají i vynikající materiály. Ty stojí opravdu hodně, takže za jedny šaty zaplatím kolem třiceti, čtyřiceti tisíc, pokud jde o dlouhé róby. Za koktejlky už je to míň. Navíc nemám na každé vystoupení šaty nové," prozradila nám operní diva.

Reklama

Další články

Načítám