Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák kapely Rybičky 48 v novém klipu opět přitvrdil. Pro píseň Biolid, který se natáčel v Kutné Hoře a okolí, se svlékl úplně donaha. Fanoušci se tedy mohou pokochat zejména jeho pozadím. Ve scénách, kde je zepředu, se zakryl olistěnou větví.

O vizuální stránku a režii se znovu postaral Ondřej Soukup. Biolid má být důkazem, že humor a nadhled je stále silnou stránkou skupiny, jejích písniček a také jejich klipového ztvárnění.

"V poslední době všichni jedou všechno bio a eko a my si myslíme, že je to správně. To nám ale nebrání v tom, si z toho udělat srandu," říká zpěvák kapely Kuba Ryba.

Mini roli v klipu přijal i Tomáš Klus (37), z něhož si kluci dělají legraci. "Tomáše si vážíme za jeho názory a je to pro nás člověk s charakterem. Určitou částí populace je vnímán jako 'sluníčkář a dobroser', a proto nám přišlo mega vtipný ho do klipu zapojit. Miluju lidi, kteří si ze sebe dokážou udělat srandu," míní Kuba Ryba.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám