Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sotva Nikol Švantnerová (31) stačila vybalit kufry z jedné dovolené, už zase vycestovala za dalším dobrodružstvím. Zatímco ještě před pár dny chytala bronz u moře v Řecku s letošními finalistkami České Miss, teď raději před tropickým počasím utekla vysoko do hor.

Ani mezi zasněženými vrcholky se ale opalování nevyhnula. Horské sluníčko bylo tak intenzivní, že ji donutilo svléknout svršky a hupsnout do bazénu. Z něho si užívala výhled na hornatou krajinu a fanoušci se pak mohli opět kochat její perfektní figurou v plavkách. „Plán na dnešek je jasný,“ okomentovala modelka momentku na Instagramu.

Program měla ale ve skutečnosti mnohem pestřejší. Spíše než relaxu u bazénu se s přítelem Patrikem Dresslerem (28) věnovali horské turistice, na níž je doprovázela fenka Lilly. „Základ je mít vedle sebe někoho, kdo bude sdílet všechny vaše šílený nápady, mít stejnou vášeň pro cestování a umět radovat se z maličkostí,“ napsala k fotce, na níž se oddává něžným polibkům s přítelem u jezera ve tvaru srdce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám