Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Stejně jako puberta neminula nikoho z nás, čeká každou ženu více či méně náročné období menopauzy. Menopauzu provází spousta příznaků, které se ale u každého jedince projevují v různé míře. Jedna třetina žen patří v tomto období k těm šťastnějším a přechod z plodné fáze svého života prožijí bez obtíží. Dvě třetiny žen ale v tomto ohledu tolik štěstí nemají. Nestabilní hormonální hladiny v těle dokážou natropit pěknou paseku, naštěstí jsou i tyto problémy řešitelné. Mezi nejčastější příznaky menopauzy patří: nepravidelná menstruace, návaly horka, problémy se spánkem a noční pocení, ztráta libida, přibývání na váze, zadržování vody, změny nálad nebo podrážděnost. Už dávno není pravdou, že zvládnutí menopauzy rovná se hormonální substituční terapie. Přinášíme dva praktické tipy, jak tyto nepříjemné příznaky zmírnit.

1. Zaměřte se na zdravý životní styl

Foto: feminus.cz
Více

Foto: feminus.cz

Komerční sdělení

Vhodně zvoleným pohybem a výživou můžete problémům předejít, nebo je hodně omezit. Zařaďte do svého dne přiměřený pohyb, přemýšlejte nad tím, co jíte, dopřejte si dostatek pravidelného spánku a zapomínat byste rozhodně neměly ani na škodlivost kouření a alkoholu. Nic ale nesmíte uspěchat. Vaše tělo má už tak dost práce s poklesem hladiny ženských hormonů, proto je nutné na zdravý životní styl přejít zlehka a postupně, aby vaše tělo nebylo ještě více zatíženo. Z jídelníčku zralých žen by v tomto životním období měla zmizet silně kořeněná jídla, která způsobují návaly horka. Ženy by si měly během menopauzy více hlídat váhu a hladinu cholesterolu. Tuk by měl tvořit maximálně třicet procent denního příjmu energie. Z jídelníčku je proto vhodné vyřadit tučné maso a sýry, zmrzliny a podobné sladkosti či plnotučné mléko.

2. Vyzkoušejte účinné doplňky stravy pro ženy

Foto: feminus.cz
Více

Foto: feminus.cz

Komerční sdělení

Nejrychlejší řešení. Je nám ale jasné, co Vás napadlo jako první. „Opravdu dokáží doplňky stravy pomoct při boji s negativními příznaky menopauzy? Zvýšit libido, energii a snížit nepříjemné pocení a návaly horka? Ano dokáží, ale je důležité si umět vybrat. K tomu, aby byl přírodní doplněk stravy účinný, musí obsahovat účinné látky ve správném množství. Patří mezi ně vitamíny (D3, B6, B12, C, E), minerály (zinek) a extrakty z bylin (např. kotvičník zemní, andělika čínská, ašvaganda, maca). Pokud hledáte doplněk stravy obsahující všechny uvedené látky ve správném množství a poměru, vyzkoušejte 100% český přírodní produkt Feminus bojující s příznaky ženské menopauzy.

Doplněk stravy FEMINUS – Opravdu funguje?

Foto: feminus.cz
Více

Foto: feminus.cz

Komerční sdělení

Tým lidí, stojících za unikátním doplňkem stravy Feminus, má na tuto otázku jasnou odpověď: "Feminus je kvalitní český produkt. Jedinečné složení účinných látek je odpovědné za sílu tohoto produktu." Pokud hledáte opravdu kvalitní doplněk stravy zaručující dostatečné dávkování účinných látek, je Feminus nejlepší volba. Svým složením se jedná o jeden z nejsilnějších produktů na trhu, je certifikován zdravotním ústavem v Praze. Přesvědčte se o síle tohoto produktu sami. Snižte nepříjemné příznaky ženského přechodu a podpořte Vaší ženskou energii a libido. Feminus je možné exkluzivně zakoupit jen z webových stránek výrobce po kliknutí na tlačítko níže. Nyní v akci s dopravou zdarma po celé ČR.

Další články

Načítám