Hlavní obsah
Článek

Svůj program na léto Jana Doleželová (42) poslední tři sezóny upravuje podle dcery Verunky. O prázdninách bývalá královna krásy podstatně méně cestuje a je spokojená na své zahradě, kde se chladí v bazénu. „Užíváme si domácí pohodu a počasí tomu přeje. Užíváme si vodní zábavu a vodní sporty. Nechci s malou cestovat na velké vzdálenosti," říká Jana.

„Vidím na ní, že má stejnou radost z labutí a kačen na vodě, než kdyby viděla racky,” snaží se dívat na svět dětskou optikou Jana.

V létě cestuje Jana s dcerou po České republice. Rády vyjíždí do hor nebo lázní. Do zahraničí vyráží známá česká lékárnice s dcerou mimo sezónu. „Vyhýbáme se davům a tropickým teplotám. Batolata nesnáší vysoké teploty a pětadvacet dceři naprosto vyhovuje. Po konzultaci s dětskou lékařkou jsem se rozhodla cestovat autem. Na letištích a v letadlech je ve vzduchotechnice spousta bakterií a bacilů. Pro malé děti, které nemají vytvořenou imunitu, je lepší, když jedou autem,” říká Jana, která pravidelně jezdí do chorvatského Dubrovníku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám