Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První zářijový den Marek Dědík (41) se svou manželkou Terezou oslaví první výročí svatby. Samotné manželství prý jejich vztah nezměnilo, velká změna ale přišla narozením jejich syna Bertrama. „Už předtím jsme spolu bydleli, takže v tomto změna nebyla. Narozením syna přišla změna o sto osmdesát stupňů. Soustředíme se jen na dítě,” říká Tereza.

Na svůj den D pár rád vzpomíná a na představení zásnubních prstenů designérky Jitky Kudláčkové se nám svěřili s nejhlubším momentem svatby. „Pro mě byl nejdojemnější moment, než se šlo k oltáři. Sám jsem nečekal, že to ve mně něco takového způsobí. Pak už to byla zábava,” říká účastník taneční show StarDance, který posledně s Pavlou Tomicovou vybojoval stříbro.

Bude to sice rok, co jsou Marek a Tereza svoji, stále ale ještě doznívají činnosti spojené se svatbou. Například nedávno teprve dokončili hmatatelnou vzpomínku na svůj velký den. „Teprve minulý týden jsme vybrali fotky a dokončili album. Sám fotograf nám telefonoval a připomínal se,” smál se Dědík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám