Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mateřstvím Kristýna Leichtová (38) o půvab rozhodně nepřišla. Herečka se vždy pyšnila plnějšími tvary, které po porodu dcery Dorotky (10 měsíců) v horních partiích ještě zvětšily svůj objem.

Pořádně naditým dekoltem se teď pochlubila na premiéře hry Zimní pohádka, která se v rámci Shakespearovských slavností konala na Pražském hradě. Na událost dorazila v červených letních šatech s hlubokým výstřihem.

I přesto, že ve hře slavného dramatika neúčinkuje, svým outfitem poutala velkou pozornost. To ale herečce vůbec nevadilo a dobře se bavila, zejména ve společnosti partnera a otce svého dítěte, režiséra Vojtěcha Štěpánka.

Je vidět, že Kristýně miminko prospělo, na práci ale během mateřské dovolené zcela nezanevřela. Během Shakespearovských slavností se totiž už brzy také ona objeví na jevišti, a to ve hře Zkrocení zlé ženy. Snad i tam předvede tak pestrou podívanou jako zde v hledišti.

Související témata:
Shakespearovské slavnosti

Reklama

Další články

Načítám