Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka April Love Geary (24) a zpěvák Robin Thicke (42) přivítali v únoru na svět druhou dcerku Lolu. Je to ale jejich první dcera Mia (16 měsíců), jejíž výchovu mladá maminka prý značně zanedbává. Poté, co sdílela video starší dcerky, jak jí křupky Flamin' Hot Cheetos, sledující na Instagramu ji okamžitě zahrnuli kritikou.

„Ty Cheetos jsou víc než toxické, vždyť je ještě dítě,“ strachoval se sledující v komentářích pod příspěvkem a zdaleka nebyl jediný. „Měla by sis přečíst něco o rodičovství,“ doporučil jiný.

April však na podobnou kritiku nejspíš není zvědavá a rychle reagovala slovy: „Ty jsi toxický pro moje děti!“ Někteří uživatelé zvolili soukromější způsob kritiky a poslali na sociální sítí modelce raději zprávu.

„Nejsme tu věčně, ale proto, abychom si to užili,“ zněla modelčina odpověď na podobné zprávy. Své reakce rovněž sdílela ve svých Instastories.

Ať už jsou křupky pro děti bezpečné, či nikoliv, je nad slunce jasné, že se April nenechá svými sledujícími na sociálních sítích šikanovat. Jak je známo, v komentářích jsou často všichni hrdinové a pro ostrou kritiku i sebemenší drobnosti nejdou nikdy daleko. S tím se ale celebrity holt musí smířit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám