Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtyřiadvacetiletá Barbora Hodačová je nejstarší finalistkou České Miss. A již brzy z ní bude vystudovaná advokátka. "Studuji pátý ročník na právech, čekají mě státnice. Snad to bude v pohodě, všechno jde, když se chce, snad to zvládnu," řekla Super.cz Barbora.

Bára se letos po delší přestávce vrátila k modelingu. Přestala nejen kvůli škole, ale také kvůli váze. Kila navíc se jí ale podařilo shodit a vypadá fantasticky. I proto byla letos hvězdou teplického fashion weeku.

"Přestala jsem s modelingem v 18 letech a před půl rokem jsem se k tomu vrátila. Zhubla jsem za poslední rok deset kilo. Právě to mě vedlo i k tomu, že bych znovu začala dělat modeling," prozradila bývalá vrcholová basketbalistka.

"Hrála jsem závodně basket, měli jsme dvoufázové tréninky, a když s tím člověk přestane, váha jde nahoru. Zhubla jsem cvičením a zdravou stravou. Šlo to pomalu, hubla jsem asi půl roku. To byla redukční fáze a pak už jsem začala s tou udržovací. Určitě chci na sobě dál pracovat," dodala finalistka České Miss 2019.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám