Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka České Miss 2019 Karolína Kokešová (23) se ještě nedotkla korunky krásy a už má víc fanoušků než poslední dvě vítězky soutěže krásy Lea Šteflíčková a Michaela Habáňová. Jen na Instagramu ji sleduje více než 50 tisíc lidí.

"Instagram je moje hobby, ráda svůj život sdílím s ostatními. Hodně cestuji, myslím si, že to lidi zajímá. Jsem za to vděčná," vysvětluje čtyřiadvacetiletá Karolína.

"Je to myslím spíš výhoda být starší, člověk už něco zažil, může mít vyšší sebevědomí. Je to fajn," myslí si kráska, která je jako modelka velmi úspěšná. A to nejen v Čechách. Pracuje zejména v zahraničí. Vyhledávaná je hlavně na focení a v reklamě. "Pracovala jsem v Turecku, v Miláně, v Los Angeles," prozrazuje s tím, že v Americe pracuje zřejmě nejvíce.

Nyní by se ráda zaměřila na práci v Čechách, a to především kvůli partnerovi. Hlásila jsem se do České Miss s myšlenkou, že bych se tady ráda usadila. Mám tady přítele, ráda bych s ním trávila víc času," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám