Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pondělní koncert Lady Gaga v legendárním newyorském divadle Apollo byl plný celebrit. Nechyběli Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones, Neil Patrick Harris a jeho manžel David Burtka a ujít si ho nenechal ani japonský umělec Yoshiki.

Toho doposud znali hlavně fanoušci kapely X Japan, což se před pár dny, kdy zaplnil stránky především britských médií a také sociální sítě, změnilo. „Proslavil“ jej incident s královnou Alžbětou II., které jeho šál vlétnul do obličeje, když kolem Yoshikiho procházela ve VIP části tribuny na póle. Zděšený byl nejen on, ale také lidé kolem, kteří si všimli vlající látky pod královniným nosem. Obešlo se to bez skandálu, královna to přešla.

Na doplňky si tento třiapadesátiletý Japonec potrpí, k módě obecně má blízko. Před pár lety dokonce představil vlastní řadu kimon, čímž se vrátil k rodinné tradici - jeho rodiče měli obchod právě s kimony. Předpoklad, že syn jej převezme, ale nevyšel, přednost dostala hudba.

Reklama

Další články

Načítám