Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že je dcerou zpěvačky a vnučkou slavného skladatele, v sobě malá Lea nezapře. Svoji teprve osmiměsíční dceru s sebou totiž Petra Hapková bere všude. Holčička byla i atrakcí křtu desky její kamarádky Nadi Válové, která stejně jako ona zpívá písně Petřina zesnulého otce.

"Malá je na lidi a společnost zvyklá, jezdí se mnou i na koncerty, takže jsem se nebála, že by tady plakala a chtěla být někde v tichu," vysvětlovala nám Petra, která prý mateřství zvládá bez problémů. "Je to naprosto zlaté dítě. Dokonce pochopila, že když se fotí, tak se musí usmívat. Má fakt ráda lidi, v tom mám nesmírné štěstí. A když vidím, jak se sápe po mikrofonu, tak z ní bude asi taky zpěvačka," smála se Hapková.

Jediná nepříjemnost, která ji potkala, je to, že nemohla dceru vůbec kojit. Bere to ale i jako jisté pozitivum. "Díky tomu si mohl tatínek jednou nebo dvakrát týdně vzít noční, abych se úplně nezbláznila a vyspala se. Díky tomu to bylo mnohem míň náročné. Taky staré matky jsou mnohem unavenější," prozradila nám Petra.

Prohodili jsme samozřejmě i pár slov o křtu desky Nadi Válové, s níž jsou dlouholeté přítelkyně a propojila je právě muzika Petřina táty. Na to, že zpívá Naďa jeho písničky stejně jako ona, Petra nežárlí. "Ona je zpívá naprosto nádherně a zpívá písničky, které já bych zpívat nemohla, protože jsme úplně jiné. Dává jim krásnou duši a já furt říkám, že ty tátovy věci musejí jít dál světem," soudí Petra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám