Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V seriálu Modrý kód ji v roli sestřičky Dáši vídáte většinou v nemocničním stejnokroji. Když ale Anna Jiřina Daňhelová křtila klip ke svému novému singlu TMA, zvolila podstatně odvážnější outfit.

Na akci zvolila luxusní županové šaty z dílny návrháře Michala Marka. V modelu v hodnotě několika desítek tisíc měla zrzavá divoška co dělat, aby neukázala víc, než je zdrávo.

Že se toho krásná herečka nebojí, se ostatně můžeme přesvědčit i v jejím novém videoklipu – bílé rozevláté šaty oblékla na nahé tělo a chladné počasí ve spojení s materiálem šatů dalo vyniknout jejím přednostem a pozornému divákovi neunikne, že Daňhelová na sobě nemá podprsenku.

Nový klip Anny Jiřiny Daňhelové

V klipu si zahrál i úřadující muž roku Jiří Kmoníček, se kterým Jiřinu v minulosti pojilo více než jen přátelství, a při natáčení to mezi nimi pořádně jiskřilo. Aktuálně však oba popírají, že by jejich románek pokračoval i v současnosti. Spekulacím, že jejich vzájemná náklonnost je už definitivně minulostí, nahrává i fakt, že Kmoníček na křest videoklipu nedorazil.

Ačkoli Jiří nedorazil, byla Daňhelová obklopena samými muži, a to jak z realizačního týmu, tak z řad jejích kmotrů. Popřát hodně zdaru jí přišel frontman kapely Portless Kryštof Michal, Honza Žampa z Eddie Stoilow, David Stypka nebo její dlouholetý kamarád Ondřej Ruml, který vyjádřil Jiřině svůj neskrývaný obdiv.

Spolupráci s herečkou si pochvaloval také autor hudby Jiří Vidasov, kterého můžete znát i jako pianistu Emmy Smetany.

„S Jiřinkou jsme přátelé již několik let, když mne oslovila s nabídkou spolupráce, neváhal jsem. Bylo to velmi příjemné a nechci předbíhat, ale je zde velká šance, že na podzim bude druhý singl,“ dodal Jiří Vidasov.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám