Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Posledních několik let prožíval Kryštof Michal v létě hlavní koncertní sezónu. Po čtyřech letech si zpěvák se svou kapelou Portless dává oddych od hraní na open airech.

„Letos to tak vyšlo, že nebudu pracovat ani na žádné filmové muzice, to mě čeká až v září. Po čtyřech letech budu mít tedy v létě čas na své děti a moc se na to těším. V minulých letech to bylo složité. Když jsem měl obsazené všechny víkendy, tak bylo téměř nemožné vyjet někam na týden nebo na dva do zahraničí na dovolenou,” říká otec patnáctiletého Eliáše a desetileté Elsy. „Je to pro mě po letech klid. S kapelou se budeme občerstvovat, maximálně budeme pracovat na nové desce a psát nové písničky,” dodává na křtu klipu k písni TMA kolegyně Anny Jiřiny Daňhelové.

V minulých letech musel bývalý člen kapely Support Lesbiens složitě kloubit péči o rodinu a pracovní povinnosti. Občas tedy bral děti i na letní festivaly. „Určitě bych chtěl někam k moři a taky vylézt na nějakou horu. Doufám, že to nějak skloubíme. Můj starší syn se chystá na střední školu a tak je to asi poslední šance, jak si naplno užít prázdniny,” říká Kryštof Michal.

Reklama

Další články

Načítám