Hlavní obsah
Článek

Bývalá 1. česká vicemiss Eva Čerešňáková (37) obvykle chodí velmi cudně oblékaná a nepotrpí si na sexy modely. Tentokrát překvapila v bílých šatech, které byly zezadu značně průhledné.

"Netušila jsem to. Kdybych to věděla, volila bych jiný outfit. Není mým zvykem provokovat průhledností, viditelností či ukazováním předností," řekla Super.cz

"Snažila jsem se najít společenské šaty, protože jsem tady diskutovala s mnoha partnery a na druhou stranu jsem hledala šaty, ve kterých nebylo horko. O průhlednosti jsem nevěděla," vysvětlila na semifinále modelingové soutěže Pure model 2019.

Nakonec si z průhledných šatů a vystavování svého pozadí nic nedělala. "Mnoho let sportuji, tak doufám, že se za své pozadí nemusím stydět, ale nikdy jsem ho nepovažovala za přednost, to spíš oči či úsměv," dodala Eva, která je nyní nezadaná a na novou lásku čeká.

"Mám za sebou vztah, který nedopadl. Věřím, že tyto věci do života přichází, ale i odchází. Jsem sama, užívám si krásného počasí, můžu s přáteli vyrazit ven a věřím, že ten pravý se objeví. Dovolená bude s přáteli," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám