Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Do Prahy konečně dorazila dlouho očekávaná revoluce ve světě zábavních parků – Futurento. Futurento kombinuje to nejlepší ze všech známých her – má v sobě únikové hry, lanová centra, šifry, nafukovací překážky, laserové bludiště, virtuální realitu a spoustu dalšího. Futurento nakoupíte exkluzivně pouze na Adrop.cz a do 26. června navíc ve výhodné narozeninové akci 3+1 zdarma.

Zábavní park Futurento - týmová hra o budoucnost za akční ceny – už od 480 Kč

Foto: Adrop s.r.o.
Více

Foto: Adrop s.r.o.

Komerční sdělení

4 hráči v každém týmu rozdělení do 4 frakcí dle charakterových vlastností (vidíte se na diplomata, přírodního, stavitele nebo odvážného?), více než 15 místností (přičemž každá je jiná a skrývá jiný úkol), k tomu nejdelší nafukovací atrakce v České republice a na Slovensku, místnost, kde je neuvěřitelných 96 tisíc plastových míčků, virtuální realita, opičí dráhy… zkrátka 3 hodiny nepřetržité zábavy na 2000 m2. Futurento je zcela unikátní svým mrazivým příběhem z budoucnosti, velikostí, a hlavně náloží emocí, které dokáže vyvolat. Ve Futurentu může najednou hrát až 80 lidí čili 20 týmů, co takhle uspořádat bitvu o to, kdo získá nejvyšší počet bodů? S sebou si nemusíte vzít nic zásadního, jenom si rozehřejte tělo i mozkové závity, protože obojí budete po celou dobu potřebovat! Tahle revoluční hra potrápí nejen vaše mozkové závity, ale vystaví zkoušce i vaše svaly, a hlavně týmového ducha.

Originální narozeninová oslava v zábavním parku Futurentu pro 12 osob – jen za 12 480 Kč

Foto: Adrop s.r.o.
Více

Foto: Adrop s.r.o.

Komerční sdělení

Tyhle narozeniny budou nezapomenutelné! Jakmile vstoupíte do Futurenta, rázem se ocitnete na narozeninové oslavě jako z budoucnosti. Píše se rok 2088 a lidstvo je na pokraji vymření, na téhle oslavě se nebude jenom tak sedět a popíjet, něco se musí udělat! Venku je apokalypsa, řádí gangy a pomalu dochází jídlo. A vy jste se jako jedni z vyvolených dostali do výcvikového střediska Futurento, které má za úkol nastolit nový řád a udržovat mír a blahobyt. Co bude vašim úkolem? Vychutnat si připravené občerstvení, výborný dort, narozeninovou výzdobu, užít si párty a během 3 hodin unikátní hry zachránit svět. Stačí jenom ve fyzicky i psychicky náročných úkolech, které vás budou neuvěřitelně bavit, nasbírat co nejvíce bodů. Bude to brnkačka, že?

Rozlučka se svobodou v zábavním parku Futurento se striptérkou a limuzínou – jen za 11 680 Kč

Foto: Adrop s.r.o.
Více

Foto: Adrop s.r.o.

Komerční sdělení

Rozlučka se svobodu je jenom jednou, maximálně dvakrát za život, takže by měla být nezapomenutelná. A to tahle rozhodně bude! Už váš příjezd totiž bude legendární, přiveze vás luxusní limuzína, ve které už se rozehřejete skleničkou nebo dvěma něčeho dobrého. Následovat bude příjezd do Futurenta, kde bude připravené bohaté občerstvení, spousta alkoholu, krásná striptérka (nebo striptér podle toho, jestli půjde o dámskou nebo pánskou rozlučku) a k tomu speciálně upravená (pikantní) pravidla unikátní hry Futurento. Jdete do toho?

Simulátor volného pádu – proleťte se neuvěřitelnou rychlostí až 280 km/h – už od 1500 Kč

Foto: Adrop s.r.o.
Více

Foto: Adrop s.r.o.

Komerční sdělení

Zážitková agentura Adrop ale nenabízí jenom zábavní parky, přináší vám každodenní inspiraci na dárky pro každého muže bez rozdílu věku nebo koníčků. V nabídce Adropu najdete více než 300 parádních zážitků, mají vše od adrenalinu, přes nablýskané sporťáky, až po degustace, masáže a klid v oblacích. Vybrali jsme pro vás dva TOP zážitky – větrný tunel a let balónem. Simulátor volného pádu – proleťte se neuvěřitelnou rychlostí až 280 km/h – už od 1500 Kč. Pokud je na vás zábavní park příliš slabé kafe, máme pro vás připravenou tuhle adrenalinovou parádičku, která vám pořádně rozproudí krev v žilách. Simulátor volného pádu v Praze Letňanech vás naprosto nadchne. Každá minuta v tomhle větrném tunelu je totiž jako jeden seskok z letadla. Stejný čas volného pádu, stejná euforie a stejně boží vzpomínky.

Let horkovzdušným balónem nad krásnou krajinou – pro kliďasy, kteří nemají rádi adrenalin – už od 3479 Kč

Foto: Adrop s.r.o.
Více

Foto: Adrop s.r.o.

Komerční sdělení

Pohled na svět z ptačí perspektivy, západ slunce, jenom ticho, klid, občasný lehký závan větříku a sklenka šampaňského v ruce… let balónem je zkrátka naprostá idylka. Veškeré vaše starosti a stres se najednou jako mávnutím kouzelného proutku vytratí a vy si jen budete užívat kouzelné výhledy na krajinu. Tenhle zážitek by si měl alespoň jednou za život vyzkoušet každý. Let horkovzdušným balónem najdete na stránkách Adropu v několika variantách – můžete si zvolit let velkým balónem určeným až pro 24 osob, let malým balónem pro menší skupinku, anebo klidně privátní let balónem, kde budete třeba sami dva. Co říkáte, nebyl by tohle perfektní dárek pro vaše blízké?

Další články

Načítám