Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Naďa Válová svoje šansony vlastně i žije. Osud se ji rozhodl zkoušet hodně dlouho. Teď už se snad blýská na lepší časy, ale musela si počkat až do čtyřiceti. S Naďou jsme si povídali na křtu jejího debutového alba Černá, které jí produkovala Bára Basiková (61). Jeho koncertní křest se koná v pondělí v kulturním domě v Kyjích.

Název cédéčka odpovídá tomu, co Naďa prožila. "Je to moje profilová deska, takže odráží všechny moje životní zážitky a zkušenosti a ty úplně veselé nebyly," svěřila Naďa, která dřív sotva živořila, svoje dvě děti (jejich otec ji opustil) by muzikou neuživila, tak musela dělat servírku a měla hodně hluboko do kapsy. Ale múza Michala Horáčka a Petra Hapky, jejichž písně má ostatně i na desce, to nevzdávala.

Když potkala toho pravého, poznali se před třemi lety internetové seznamce, také nebylo vše zalito sluncem. Počali spolu dítě, ale miminko porodila v 8. měsíci mrtvé. "Teď v červenci by byly synovi dva roky," vzpomínala. Vztah tahle hrozná zkušenost ale utužila a od loňska už je Naďa vdaná. "Užíváme si život s mými dvěma staršími syny, mladší půjde do 1. třídy, starší do 6. třídy, a oba jsou báječní," doplnila Naďa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám