Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Divadelní sezona je u konce, a proto si může oblíbená Dana Morávková (52) připsat na své konto další pracovní rok a začít se věnovat odpočinku. O herečce je známo, že velmi ráda tráví letní dovolené nejen v Česku, ale také v zahraničí, kde pravidelně v červenci slaví své narozeniny.

Její syn, kterého má s hudebníkem Petrem Maláskem, studuje prvním rokem v cizině.  A protože mu v Anglii začalo také studijní volno, nic nebránilo tomu, aby se vrátil zpět domů. Herečka s ním také nyní tráví každou volnou minutu. A neodpustí si ani společné nákupy. Na sociální síti se pochlubila fotkami z hobbymarketu, který navštívila se svým synem Péťou.

„Mně stačí k radosti fakt málo. 20 minut v hobbymarketu. Bořek stavitel a míchačka Julča,“ popsala svůj pocit z nakupování herečka.

Musíme za Super.cz konstatovat, že herečce sluší opravdu všechno, co si na sebe oblékne, včetně ochranných přileb na hlavu. Herečka si nyní hodlá naplno užívat divadelní prázdniny a po nich opět naskočí nejen do natáčení, ale také do muzikálu Trhák, kde hraje listonošku Ticháčkovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám