Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se s houslistkou Markétou Muzikářovou potkáme jinde než na koncertech jejího tria In Flangranti, bývá dost odvážně oblečená. Maminka dvou dětí si kousky, které mají průsvitný top a odhalují podprsenku a ploché bříško, může dovolit. Za její štíhlou postavu ale mohou velké zdravotní problémy. Několikrát kvůli nim skončila i v nemocnici.

Zkolabovala se zánětem žlučovodu a náběhem na zánět slinivky. "Teď mám už žlučovody trochu prošťouchlé a nemám žlučník. Vůbec nechápu, z čeho mě to postihlo, protože dodržuju zdravý životní styl. Když mi zakázali spoustu věcí jíst v rámci žlučníkové diety, tak nebylo co vynechávat, protože nic z toho jsem nejedla," krčila rameny.

"Teď už jsem ale zdravá a spokojená a váhu se snažím si držet. Teď už na tom ale musím makat a nejde to samo přes nemocnice. Ale já stejně moc jíst nestíhám. Pořád hraju, mám spoustu práce a jíst večer v jedenáct, když přijdu domů, už se mi nechce. Takže to docela jde," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám