Hlavní obsah
Článek

Pořádný poprask vzbudila svým outfitem věčná provokatérka Nela Slováková (34). Zatímco modelky na přehlídce ukázaly svá těla v kolekci jejích plavek, ani ona nechtěla zůstat pozadu. V průhledném overalu se nebála ukázat všechny svoje křivky. Body, které pod něj oblékla, mnoho nezakrylo.

Během narozeninové párty kasina, kam takhle vymóděná vyrazila, hrozil déšť, takže extravagantní kousek svedla právě na něj. Byla to prý vlastně pláštěnka. No, kdyby takovou nosily všechny ženy, nebyl by na ně asi tak pěkný pohled jako na Nelino vymakané tělo.

"V poslední době se snažím trochu cvičit, i když jsem říkala, že to nikdy dělat nebudu. Ale táhne mi na třicet, tak už není zbytí," vysvětlovala Nela. "Sice chodím do fitka, ale pořád jím, co chci, a mám sice ráda zdravá jídla a saláty, ale také vepřo knedlo zelo. To je prý dobré na zadek," smála se.

S lety začíná přehodnocovat i další věci. Třeba to, že nikdy nechtěla mít děti. "Můj partner by si je přál. Takže mě to asi jednou potká, i když jsem se s tím ještě úplně nesrovnala. Vidím to tak za sedm let. Budu sice stará matka, ale vyspělá a inteligentnější, než jsem teď," míní silikonová blondýnka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám