Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A je to venku! Osudový den Dary Rolins (51), která na sebe minulý pátek opět výrazně upozornila provaleným románkem se slovenským rapperem Rytmusem, se nezadržitelně blíží. Informoval o tom slovenský týdeník Plus sedm dní. Zpěvaččin právník Robert Vladyka o termínu obnoveného procesu zpěvaččiny nehody se smrtelnými následky mlžil. „Nerad bych se dotknul soudu, ale standardně bych nečekal, že se to stihne do Vánoc. Soudci mají řadu nevyřízených spisů,“ nechal se slyšet Vladyka.

Zdá se, že Dařin právník se ale přepočítal. První soudní jednání totiž proběhne už poměrně brzo. Přesně 7. prosince. V den Dařiných třicátých devátých narozenin. Termín potvrdil právník zdrcené vdovy Rotreklové Karel Friml. „Všechno se dozvíme už sedmého,“ cituje Frimla slovenský týdeník. Nechme se překvapit, jaký dárek k narozením zpěvačka dostane a zda z něj vůbec bude mít radost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám