Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se svou postavou modelky si může dovolit obléknout modely, které by byly pro jiné zapovězeny. Na letní party, která se nesla ve znamení malin, se Veronika Kašáková (34) přiblížila náladě akce v šatech v barvě korálu. Model vynikal hlavně svým hlubokým výstřihem, který byl překrytý světlou tylovou vsadkou. Na vyvinutější ženě by šaty vypadaly vulgárně, ale Veronice skvěle sedly.

Byť se zdálo, že finalistka soutěže Česká Miss 2013 více odhaluje, než skrývá, bylo jí v šatech horko. „Šaty jsou hodně teplé, což není úplně příjemné. Jsou ale nádherné, takže to stálo za to,” nelitovala volby Kašáková, která se snaží nepřekračovat hranice

„Nikdy nechci působit vulgárně. Když jsou šaty elegantní a zároveň sexy a rafinované, tak proč ne, ale mrzelo by mě, kdyby mi ubližovaly jako ženě,” říká zakladatelka Nadačního fondu, který nese její jméno.

Veronika přípravám na akci nevěnovala příliš času. „Když se chystám příliš dlouho, tak to bývá často až na škodu. Tohle bylo vyřešené asi za hodinu, moje úžasná stylistka mi zavolala, když viděla šaty ve výloze. Já je uviděla a souhlasila s ní,” říká Veronika Kašáková.

Líbí se vám šaty, které Veronika oblékla?
Ano, jsou rafinovaně sexy
86,8 %
Ne, jsou až moc odhalené
13,2 %
Celkem hlasovalo 922 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám