Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Norský realitní magnát Olav Thon se ve svých pětadevadesáti letech znovu oženil. Za manželku pojal dlouholetou partnerku, devětasedmdesátiletou Sissel Berdal Hagu.

Svatba se konala v pátek o půl dvanácté dopoledne v hlavním městě Norska Oslu na střešní terase jednoho z luxusních hotelů, které patří do Thonova impéria, Bristolu.

Nevěsta na svatbu zvolila výrazný žlutý kostýmek s barevně ladícím psaníčkem a sytě oranžový klobouk. Ten zase ladil s čepicí, bez které je Thon k vidění jen zřídkakdy.

Novomanželé se znají a jsou si partnery přes třicet let, podnikatel však byl do loňska ženatý. Jeho manželka Inger před rokem zemřela po dlouhém boji s Alzheimerovou chorobou.

„Během let jsme dozráli. Není to tak dlouho, co jsme se rozhodli, že je na čase se vzít. Přemýšleli jsme nad tím třicet až pětatřicet let, takže jsme doznali, že se musíme rozhodnout,“ řekla Berdal Haga poté, co byla svatba v květnu ohlášena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám