Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak se říká, pro dobrotu na žebrotu. Tomáš Plekanec (41) a Lucie Šafářová (37) se rozhodli podpořit charitu. Ani to je ale neušetřilo od ošklivých útoků.

„Máme radost, že se naše rodina rozrůstá a můžeme pomoci dobré věci. Rozhodli jsme se společně podpořit nadační fond Radost dětem. Myslíme, že právě tyto charitativní projekty si zaslouží publicitu a titulní stránky,“ napsali Šafářová s Plekancem.

To ale ještě netušili, co je čeká. Lidé se do nich začali nevybíravě strefovat.

I tohle si přečetli v diskusích

„Co na to říct? Vlastním dětem zničí rodinu, ženu, kterou miloval hodil přes palubu a tady si honí ego? Tak že cizí jsou mu přednější než vlastní???“ útočila na Plekancově facebookovém profilu jedna z dam, která zjevně patří k fanouškům Lucie Vondráčkové (44), s níž se hokejista rozvádí a mají spolu dva syny.

„Charitou se člověk nechlubí,“ kritizoval Plekance další z diskutujících. „Vy jste rodina? Vždyť nejste ještě rozvedený a už pojmenováváte svůj vztah rodinou. Taky pomáhám týraným pejskům a nikde se tím nechlubím,“ přidala se další nespokojená dáma. „Velebnosti, chce se mi blejt,“ zněl jeden z dalších příspěvků.

Došlo i na krásná slova plná podpory

Plekanec i Šafářová mají naštěstí spousty zastánců a fanoušků, kteří je neváhali pochválit, a naopak je velmi hezky podpořili.

„Co na to říct, jste oba super, protože pomáháte tam, kde je to nejvíce potřeba a to dětem. I oni mají právo na místo na slunci a alespoň trochu šťastné dětství, ať už jsou jakékoli. Dítě si své rodiče nevybírá, ale právo na lásku má každé dítě na světě,“ napsala krásný příspěvek jedna fanynka.

„Tleskám a gratuluji,“ chválil Plekance jeden z přejících diskutérů. Tak snad Tomáš nezahořkne a nenechá se od pomoci druhým odradit nechutnými vzkazy plných záště.

Reklama

Další články

Načítám