Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak tráví volno jeden z nejznámějších hollywoodských párů Goldie Hawn (73) a Kurt Russell (68)? Na jachtě, která brázdí italské pobřeží, a obklopeni nejbližšími.

Přímořské městečko Amalfi je mezi celebritami velmi oblíbenou destinací. Nabízí krásná historická zákoutí i úchvatné přírodní scenérie. Pravdou ale je, že navzdory tomu mnozí ze zámožných návštěvníků tráví většinu času na pronajatých jachtách kotvících na dohled od města. Na jedné takové dlí i rodina Hawn a Russella, kteří na dovolenou vyrazili i dcerou Kate Hudson, jejím partnerem a třemi dětmi.

Hawn a Russell jsou spolu už od roku 1983, patří tak k nejstabilnějším párům filmového šoubyznysu. Jak na to? Jedním z nejčastějších důvodů rozchodu mezi hereckými kolegy je ten, že na sebe kvůli práci nemají čas, a právě na to si Goldie a Kurt dávají pozor.

„Jen zřídka pracuji v době, kdy vím, že pracuje i Goldie. A obráceně. Což znamená, že můžeme být spolu,“ řekl Daily Mailu. Zkrátka a dobře v případě, kdy má jeden volno, může toho druhého doprovázet za pracovními povinnostmi. „Peníze jsou sice fajn, ale někdy prostě musíte říct ‚ne‘,“ dodal herec, kterému se tato praxe vyplácí už šestatřicátým rokem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám