Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od té doby, co má manželka Willa Smithe (55) Jada Pinkett Smith (52) vlastní pořad Red Table Talk, který pravidelně vysílá na Facebooku, sdílí se světem pěkně peprné informace. Záměrně si totiž vybírá ožehavá témata, ke kterým má často sama hodně co říct.

Naposledy se rozpovídala o svých sexuálních zkušenostech. Přiznala, že v mládí měla sex ve třech a také popsala, co si o tom myslí. Je to o to zajímavější, že tyto věci řeší otevřeně před svou matkou Adrienne Banfield-Jones a dcerou Willow Smith (18).

„Jednou jsem měla trojku. Byla jsem hodně, hodně mladá. Bylo mi kolem dvaceti,“ svěřila se herečka a její dcera se okamžitě začala červenat a zakrývat si oči rukama.

„Nelíbilo se mi to,“ pokračovala však Jada dál. „Nemělo to pro mě tu správnou úroveň intimnosti. Ale zkusila jsem to a řekla jsem si, že to není pro mě,“ doplnila.

Není to zdaleka poprvé, co se Jada svěřila s podobnými intimnostmi. V květnu například přiznala, že byla v minulosti závislá na pornu. Úspěšná talk show zdaleka nekončí, uvidíme tedy, co na sebe Jada v budoucnu ještě práskne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám