Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O zpěvačce Báře Basikové (61) nebylo delší dobu slyšet. Tedy co se tvorby týče. Médii proběhly fotografie, kdy šla nenalíčená nakupovat a strhly se diskuze, jestli už nerezignovala na to, jak vypadá, a že prožívá jedno z horších životních období.

Báru jsme potkali na křtu první sólové desky zpěvačky Nadi Válové, album jí totiž Basiková produkovala. "Rozhodla jsme se jí pomoci  a využít svých kontaktů, protože si to zaslouží. Byla to moje produkční premiéra, ale profesi se určitě měnit nechystám. Dál budu určitě zpěvačka a matka," vysvětlila.

Dostali jsme se i ke zmíněným fotkám, které pochopitelně Báru nepotěšily. "Doneslo se ke mně, že vypadám strašně a zanevřela jsem na život, vypadám jako důchodkyně, jsem šedivá a stará. No, to tak někdy v šestapadesáti bývá. Ale žiju úplně normálně, raduju se ze všech svých třech dětí, pracuju a koncertuju jako dřív," ujistila nás Bára, že je s ní vše v pořádku. Jen se prostě nelíčí, když jde s košem, nebo nakoupit a přestala si barvit vlasy. "Upravím se na jeviště, nikdo není zvědavý na vrásčitou a obtloustlou zpěvačku," dodala ještě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám