Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Veronika Kopřivová (33) nevydržela útoky, které jí po ohlášení rozchodu s Jaromírem Jágrem (52) někteří lidé adresovali, a rozhodla se k nim vyjádřit. Nejvíc ji mrzí, že se stále řeší její bývalá práce striptérky a Jaromírův podíl na jejím podnikání.

"To, že jsem si vysloužila nálepku bývalé striptérky z německého topless baru, kde jsem si rok o víkendech přivydělávala, abych se dostala z finančních problémů, který mi způsobil hlavně můj expřítel a moje naivita, jsem si zvykla. Není přeci zajímavé, že už v devatenácti letech jsem si zařídila vlastní kadeřnický salón a začala podnikat," napsala svým fanouškům.

"Píše se, že poté, co její kredit začal stoupat díky Jágrovi, založila si svůj e-shop s oblečením a další spekulace spojené s tím, že Jaromír má něco společného s mojí prací. Je dobře dohledatelné, že e-shop jsem si založila už dávno předtím, než jsem Jaromíra poznala. Po nějaké době jsem ho pouze přejmenovala. Celý business jsem si vybudovala sama," brání se.

Zároveň ale přiznává, že výdělky se jí díky vztahu s hokejistou samozřejmě výrazně zvýšily.

"Samozřejmě, že od té doby, co jsem začala být veřejně propíraná, si mého e-shopu všimlo daleko více lidí a objednávky se zvedly. Díky vzájemnému respektu jsme se mohli oba věnovat své práci naplno. Své práci věnuji plno času, protože díky ní si mohu dovolit život, který žiji," uvedla s tím, že všechny její zahraniční výlety neplatil Jágr, ale ona sama.

"Vlastní výdaje a cesty po světě jsem si platila sama. Věřím, že bych nemusela, ale nejsem typ ženy, co stojí s nataženýma rukama a žije pouze z toho, co přinese druhý," vzkázala Veronika haterům.

Veroniky se zastal i sám Jágr, který své bývalé vzkázal: „Upřímně musím říci-DĚKUJI, byla jsi SUPER.“

Reklama

Další články

Načítám