Hlavní obsah
Článek

I slavný raper Drake (32) se musel potýkat s obviněním ze znásilnění. Jeho kauza už se dokonce řeší od února roku 2017! I když loni v listopadu zaplatil ženě, která ho obvinila, mimosoudně v přepočtu 8 miliónů korun, pořád není pře u konce.

Jak to celé bylo? Po koncertě v Manchesteru měl Drake styk s bývalou striptérkou Laquanou Morris. Na tom by asi nebylo nic divného, kdyby ho později tato žena neobvinila z toho, že ji znásilnil a že po ní chtěl fetišistické orální praktiky.

Drake se od začátku k věci stavěl tak, že tvrdil, že dívka do toho šla dobrovolně a rozhodně ji k ničemu nenutil. Její výmysl o tom, že je těhotná přisuzoval i tomu, že mu po inkriminované noci vypisovala zprávy a on jí na ně nikdy neodpověděl. Kde není dítě, není ani vina, že?

Tím to celé ale nekončilo, i když policie ve Velké Británii zastavila vyšetřování pro nedostatek důkazů, Drakeův tým dohodl vyrovnání v hodnotě 8 miliónů, které podepsali v listopadu 2018.

Částka byla donedávna tajná, ale vyšla najevo vzhledem k tomu, že Laquana žaluje svého právníka, že nejednal v jejím zájmu a nechal ji podepsat vyrovnání a dokument o tom, že je vlastně obětí Drake. Znovu se tak propírá celé sexuální obvinění, čímž ovšem Laquana porušuje dohodu o mlčenlivosti a hrozí jí, že ji bude právní zastoupení slavného rapera opětovaně tahat po soudech a možná po ní chtít i vrátit část peněz, které dostala.

Tahle noc s „fanynkou“ bude asi navždy Drakeovou noční můrou.

Reklama

Další články

Načítám