Hlavní obsah
Článek

Když nazpíval písničku Muž v domácnosti, k níž natočil i videoklip, netušil, že si předpověděl vlastní osud. Roman Tomeš (36) teď musí zvládat dva maličké syny, protože jeho manželka Michaela Tomešová (32) má spoustu práce a zkouší několik divadelních rolí najednou.

"Je pravda, že už jsem s klukama asi sedm týdnů v kuse a dělám všechno. Vařím, přebaluju, chodíme na procházky, hrajeme si, uklízím. Jediné, co nedělám, je praní. A pak samozřejmě nekojím. Musím říct, že zvládat veškeré chlapské práce a do toho ještě ty ženské, obstarávat domácnost, děti i zahradu, je makačka. Ta písnička Muž v domácnosti, o které jsme mluvili, byla taková recese a netušil jsem, že se to někdy stane realitou," svěřil Roman.

"Na jednu stranu mě to baví, naše děti samozřejmě miluju, i svoji ženu, ale poslední dobou už toho začíná být opravdu moc. Říkám si, že chlap má být chlapem. Je to záběr na psychiku, když jedno dítě brečí, že chce přebalit, druhé, že má hlad, do toho mi bublá jídlo na plotně, a ještě zvoní telefon, tak je to šílené. Ženy jsou víc uzpůsobené zvládat ty věci najednou," míní.

Roman se těší, až jeho žena dozkouší a už bude mít jen představení, aby stihl taky nějakou práci. "Sice hraju a mám koncerty, ale nestíhám třeba pracovat na nových písničkách. Ale už brzy se zase role obrátí. Čeká mě nový seriál, od léta budu točit na Primě a budu něco zkoušet, takže nebudu jenom zavřený doma s dětmi," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám