Hlavní obsah
Článek

Amerického country zpěváka Grangera Smitha potkala nedávno hrozná tragédie. Jeho nejmladší syn River (†3) se utopil. Jen pár týdnů po incidentu uctili zlomení rodiče synovu památku dojemným videem, které sdíleli na YouTube. S manželkou Amber Bartlett také prozradili víc o synově tragické smrti. U té byly i jejich další děti, dcera London (7) a syn Lincoln (5).

„Byl to večer jako každý jiný. Byl jsem na zahradě a hrál si s London. Dělali jsme gymnastiku a chlapci si hráli s vodními pistolemi. Pamatuji si, že mě napadlo, když jsem se díval na London, jak cvičí, že si tenhle moment musím zachovat navždy, protože nebude trvat věčně,“ prozradil zdrcený otec, co předcházelo tragédii.

„Někde mezi 30 vteřinami a třemi minutami jsme se s Amber ocitli u bazénu a poskytovali první pomoc našemu synovi,“ vysvětlil, jak rychle se incident odehrál.

Navzdory snaze rodičů i lékařů se však malého Rivera nepodařilo oživit. Jeho rodiče se nakonec rozhodli, že chlapcovy orgány darují dětské nemocnici Dell Children's Medical Center, jejíž tým se Riverovi snažil zachránit život. Chtějí tak dát šanci na život jiným dětem.

„Milujte ty, kteří vám jsou nejbližší, a zachovejte si momenty napořád, žijte dneškem, žijte v přítomnosti, protože zítřek není jistotou. Co se nám stalo, dokazuje, že je všechno možné. Věříme, že nám Bůh dal Rivera na tři roky, a to bylo jeho posláním. Nevěřím, že si Bůh bere někoho příliš brzy,“ dodal Granger s tím, že si je rodina blíž než kdy dřív a bude následovat zpěváka na turné, které začíná příští týden.

Reklama

Další články

Načítám