Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na první pohled to mohlo vypadat, že si Michal Bragagnolo zkouší svatební oblek. Vždyť si již za pár dní bere tanečnici z GoJa Music Hall Denisu Wich (21). Pravdou ale je, že svatební přípravy představitel milovníka Raoula ve Fantomovi opery odsouvá na poslední chvíli. Michal si zkoušel oblek na koncert s vokálním uskupením 4 tenoři, které proběhlo začátkem července na Karlštějně a na stejné místo se vrací 1. srpna, kdy se tam ožení.

Michal svatební přípravy nijak neprožívá. „Mezitím ještě chceme stihnout odjet na dovolenou,” překvapil nás informací zpěvák. „Děláme si to sami, nemáme žádného koordinátora,” mávl rukou Michal.

Zajímavé je, že zpěváka a tanečnici bude oddávat na Karlštejně Janis Sidovský, životní partner zpěváka Pavla Vítka. „Samo se to nabízelo. Janis je místostarosta. Tím, že nás dal dohromady, tak je to takový náš otec,” říká Bragagnolo a dodává: „Jsem rád, že to nebude neosobní, ale zná nás a bude mít možnost o nás něco říct.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám