Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Pink (32) před časem uvedla, že až se jí podaří zhubnout těhotenské kilogramy, vrátí se k práci a začne opět vystupovat. Nyní si však dává s návratem na koncertní pódia na čas, přestože by si to vzhledem ke své postavě už mohla klidně dovolit. Při pohledu na Pink, která v poslední době září jako sluníčko a užívá si mateřských povinností a milujícího manžela, jí ani fanoušci nemohou mít za zlé, že si pauzu ve zpívání trochu protáhla.

Americká popová zpěvačka dorazila i s manželem, motokrosovým závodníkem, Carey Hartem a jejich téměř pětiměsíční dcerou Willow Sage Hart na premiéru animovaného 3D filmu Happy Feet 2, kde Pink podobně jako řada dalších známých osobností jako Brad Pitt, Robin Williams, Elijah Wood, Matt Damon, Sofía Vergara a dalších dabuje některou z postav.

Premiéra filmu se konala v hollywoodském Grauman’s Chinese Theatre a Pink s manželem byli nejobletovanějším párem premiéry. Po celou dobu se k sobě bez přestání tiskli. Pink navíc ukázala kromě opět štíhlé postavy i bujný dekolt, kterým před otěhotněním nikdy neoplývala.

Reklama

Další články

Načítám