Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kristýna Frejová nemohla chybět na představení nové letní divadelní scény přímo pod žižkovskou věží. Dcera Ladislava Freje (82) tam bude hrát ve spoustě inscenací hned několika divadel. My jsme s ní ale probrali hlavně tu, jíž se provoz divadla pod širým nebem příští týden zahajuje. Bude tam totiž pořádně sexy.

Jde o hru Láska v přímém přenosu a Kristýna už má za sebou generálku, právě proto byla mnohem výrazněji nalíčená než ostatní hosté akce. "Navíc hraju striptýzovou tanečnici, takže to líčení je opravdu výrazné stejně jako kostým, který je navíc velmi motivační na to, že jsem asi na třech listech salátu denně," svěřila herečka.

"Máte síťované punčochy v podstatě až pod krk, což není zrovna povzbuzující," připustila, že každý špíček by byl v kostýmu vidět. "No, on je vidět. Ale už se nestresuju. Cvičím, když to stíhám. Už jsem to nějak vybalancovala, že nejdůležitější je se z toho nezbláznit. Ostatně i striptýzové tanečnice mohou být plus size," smála se Kristýna, pro niž to není úplně nejodvážnější divadelní kostým. V jedné hře hraje jen ve spodním prádle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám