Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karel Gott (†80) nadělil svým fanouškům k blížícím se 80. narozeninám dvě nové CD kolekce, které mapují jeho singly a největší hity z průběhu šesti dekád oslnivé hudební kariéry.

Narozeninovou kolekci slavnostně pokřtila Mistrova dcera Charlottka (13), s níž nedávno nazpíval duet Srdce nehasnou. Ten nesmí v kolekci písní chybět.

„Děkuji moc Charlottce, že se ujala role kmotry, což mi udělalo velkou radost, a pro ty, kteří budete mít opět otázku, proč ne Nellinka, předem odpovídám, že se nechce takto mediálně prezentovat,“ nechal se slyšet Gott.

Karel Gott a Charlotte Gottová - Srdce nehasnou

Mnohonásobný Slavík je z výběru písní nadšen.

„Je to pro mne neuvěřitelný pocit mít takový velkolepý komplet tří set písní. A hrdě mohu prohlásit, že neobsahuje ani jednu, ke které by mě někdo někdy donutil. Za ta léta jsem si ověřil, že se nedá dopředu určit, zda ta která písnička bude u posluchačů úspěšná. To nelze naplánovat. Důležité je, aby píseň obsahovala určitou jiskru, jež přeskočí směrem k posluchačům. Jsem velmi pyšný, že mnoha mým písním se to podařilo. Dodává mi to odvahu hledat a nacházet další nové písně,“ dodal Gott, který už za čtyři dny prodeje obdržel zlatou desku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám