Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní rok je na svatby opravdu bohatý. Své šťastné chvíle se dočkalo už několik slavných párů a pár dalších by mělo co nevidět do manželství vstoupit.

Katy Perry a Orlando Bloom

Už to skoro vypadalo, že je jejich vztah uzavřenou kapitolou. Nakonec se k sobě zpěvačka Katy Perry (39) a herec Orlando Bloom (47) vrátili a letos na Valentýna oznámili zásnuby. Podle toho, jak rychle se jejich vztah za poslední dobu vyvíjí, můžeme soudit, že to nebude dlouho trvat a oznámí také vstup do manželství.

Miles Teller a Keleigh Sperry

Sympatický herec Miles Teller (32), který proslul snímky Whiplash či Fantastická čtyřka, se se svou dlouholetou přítelkyní, modelkou Keleigh Sperry (26) zasnoubil už v srpnu 2017 během dovolené v Jižní Africe. Loni veselku nestihli, nedávné příspěvky na sociálních sítích však naznačují, že se svého velkého dne dočkají už letos.

Jennifer Lopez a Alex Rodriguez

To Jennifer Lopez (54) se stane vdanou paní už počtvrté. Tentokrát se chystá říct své ano snoubenci Alexi Rodriguezovi. Zásnuby se uskutečnily letos v březnu a romantickým aktem se pak zpěvačka pochlubila na Instagramu. Jestli bude stejně tak dojemná i veselka, máme se na co těšit.

Meg Ryan a John Mellencamp

Šťastný návrat k sobě zpečetili zásnubami i herečka Meg Ryan (57) a zpěvák John Mellencamp (67). Ti spolu začali randit v roce 2010, o čtyři léta později se rozešli. Znovu to dali dohromady v roce 2017. Zásnuby pak herečka oznámila rok nato na sociálních sítích.

Který zasnoubený pár se podle vás k sobě nejvíc hodí?
Katy Perry a Orlando Bloom
63,8 %
Miles Teller a Keleigh Sperry
16,8 %
Jennifer Lopez a Alex Rodriguez
11,9 %
Meg Ryan a John Mellencamp
7,5 %
Celkem hlasovalo 268 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám