Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Laura Harrier (29) prorazila v Hollywoodu před dvěma lety, kdy ztvárnila dívku, do které se zamiloval Tom Holland alias Peter Parker ve filmu Spider-Man: Homecoming.

Od té doby její herecká hvězda jenom vzkvétá, mohli jsme ji vidět například i v oscarovém snímku BlacKkKlansman. Laura si ale najde i čas na pauzu, tu si nedávno dopřála u pobřeží italského Positana, kam se vydala s přáteli.

V bikinách vypadala herečka skvěle, její postava je totiž naprosto bezchybná. Není tedy divu, že už přičichla i k modelingu. Do své kampaně ji obsadily například i značky Calvin Klein nebo Louis Vuitton. Je také ambasadorkou značky Bulgari.

„Vždycky jsem měla ráda módu, takže jsem vděčná za spolupráci s tak velkými návrháři. Móda je součástí mojí kariéry. Líbí se mi, že můžu mluvit do toho, co nosím a prezentuji,“ dodala herečka, která stejně nejlépe vypadá v bikinách.

Reklama

Další články

Načítám