Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Díky svatbě s vnučkou královny Alžběty II. (†96), Zarou Tindall (38), se někdejší hráč rugby Mike Tindall (40) stal „prazetěm“ britské panovnice. Jako takový nechybí na významných společenských událostech, jíž bylo i zahájení sezony v Ascotu.

Právě tam jej kamery zachytily při konverzaci s královnou a následně při „triku“, který jí předvedl. Smekl klobouk a vytáhl z něj - jiný klobouk, miniaturní. Jeho žert Alžbětu II. pobavil přímo královsky, jak můžete vidět na videu, které už koluje po sociálních sítích. Podle expertů na odezírání ze rtů po triku se smíchem odvětila: „Jen se na to podívejte!“

Do Ascotu dorazili také další členové britské královské rodiny jako princ Charles, vévodkyně Camilla, princezny Eugenie a Beatrice nebo vévodkyně z Cambridge s manželem Williamem, ale také nizozemský král Vilém Alexandr s chotí Máximou.

Největší rozruch vzbudila Kate, a to tím, jak si hladila břicho. Fotka, jež ji v tu chvíli zachytila, obletěla svět se spekulací, zda nečeká čtvrté dítě.

Mika Tindalla si dcera princezny Anny vzala v roce 2011. Mají spolu dcery Miu a Lenu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám