Hlavní obsah
Článek

Agáta Prachařová (38) se nedávno vrátila z Izraele, kde pobývala společně s dětmi u své maminky Veroniky Žilkové (62) a jejího manžela Martina Stropnického (67), který v Tel Avivu působí jako velvyslanec.

Manželská krize s Jakubem Prachařem (40), zdá se, ještě není zažehnána, čehož využívají nápadníci, kteří se s Agátou touží seznámit. Na Instagram jí tak chodí velké množství zpráv pikantního charakteru. Agáta o ně ale nestojí.

„Píše mi spousta chlapů, posílají mi fakt nechutný zprávy,“ postěžovala si Agáta. A nápadníky rovnou vyzvala, aby přestali. „Jestli bych vás mohla poprosit, tak ať je to mezi mnou a mým manželem jakékoliv, tak mi neposílejte nechutný zprávy, to už není ani vtipný. Nebo buďte aspoň vtipní,“ nechala se modelka slyšet ve facebookovém pořadu Lenky Špillarové, kde odpovídala na dotazy diváků.

Řada z nich se také ptala na to, jak to teď Agáta s Jakubem má. Nic se však nedozvěděli. „Rozhodla jsem se, že na tyto dotazy nebudu nikdy nikomu odpovídat. A jsem teď šťastná,“ chránila si soukromí Agáta.

Za definitivní ale rozchod zjevně nepovažuje. Když se jí Lenka ptala na to, zda by šla na rande s někým z Instagramu, moc se nikam nehrnula.

„Hele, k tomu bych se taky nerada vyjadřovala, protože bůh ví, jak to bude, jak to celé dopadne,“ nechala se slyšet Prachařova manželka.

Reklama

Další články

Načítám