Hlavní obsah
Článek

S příchodem plavkové sezóny zažívá celá řada známých žen stres. To Mariana Prachařová (29) nepropadá panice.

„Já to říkám každý rok a ani letošek nebude výjimkou. Chtěla jsem do plavek trochu shodit, ale ani tento rok to nevyjde a budu to muset všechno opět trochu skrývat,“ směje se Mariana.

Pravdou ale je, že váhu taky někdy řeší. „Před létem jsem sice nastolila krabičkovou dietu, ačkoliv mi primárně nešlo o to, abych zhubla, ale spíše o to, abych začala pravidelně jíst. Dietu jsem měla měsíc a půl a cítila jsem se fakt líp, že konečně nejím ve spěchu v autě nějakou bagetu. Ale teďka, jak je venku teplo, a člověk nemůže ty krabičky nosit, tak to dost zanedbávám. Před chvílí jsem snědla burger s hranolkama a cítím se fakt strašně.“

Blondýnka, která zběhla od herectví a realizuje se ve světě sociálních sítí, přiznává, že mindráky netrpí, ale ví, že pár drobností by vylepšit mohla.

„Samozřejmě bych mohla víc cvičit, jsem taková nezpevněná a měla bych mít pravidelný pohyb. Na druhou staru jsem si na dovolené v Thajsku pořídila plavky s vysokým pasem, což je ideální protože zakryjí břicho, takže mi pak nevadí vyvalit se na pláži, protože není nic vidět,“ směje se Prachařová.

Marianu čeká opravdu nabité léto. Plánuje navštívit spoustu hudebních festivalů, s kamarádkou pojede na kurz angličtiny do Londýna nebo dovolenou na Kanárech.

„Na Kanáry pojedu hned z koncertu Eda Sheerana. Jedu tam za mámou a jejím přítelem, kteří na místě už budou, a já se k nim pak přifařím. Sice jsem si původně říkala, že nepojedu, abych jim nekazila romantickou dovolenou, ale nakonec jsem si řekla, proč jim to trochu neznepříjemnit,“ uzavírá vysmátá Mariana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám