Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48), jíž se po návratu z nemocnice podařilo odloudit od rodiny svého současného partnera Josefa Rychtáře (65), svůj zájem o ženatého muže obhajovala tvrzením, že říčanský podnikatel s manželkou spolu už patnáct let prakticky nežijí. A i když se manželka Josefa Darina Rychtářová (66) proti tomu ohrazovala, až teď naplno pravda vyšla najevo. Že Iveta ve svém deníku, za který dostala od novin dvě stě tisíc korun, nemluvil pravdu, přiznal nyní i její milenec.

„Nemám už výčitky vůči jeho ženě, neboť asi patnáct let bydlí každý v jiném domě,“ psala v deníčku Iveta. Jenže se ukazuje, že buď špatně zafungovala její paměť, nepochopila svého milence nebo cíleně lže, aby ospravedlnila další odloudění ženáče od rodiny. Rychtář, jenž veškerou vinu za vztah s Ivetou hází na sebe, potvrdil, že s ženou se intimně stýkal až do poslední chvíle. A že žili v jiném domě? Ano, ale jen v noci. Josef držel noční ve firmě, jejíž stavba stojí na stejném pozemku jako rodinný dům, v němž spala jeho manželka se syny.

„Jinak jsme měli spolu normální manželský vztah. A máme ho dodneška. Jen s tím rozdílem, že spolu intimně nežijeme,“ uvádí na pravou míru informace Rychtář, který si myslí, že ho Iveta jen špatně pochopila.

A i když mu nedávno manželka vzkázala, že se může coby biologický otec jejích synů kdykoliv vrátit domů, pár už s ním tvořit nikdy nechce. „Nevrátí se ale jako můj partner do dalšího mého soukromého života. Jen doufám, že takové vlastně dost nestandardní soužití zvládneme v klidu a slušnosti,“ doplnila své předchozí vyjádření pro Super.cz Darina Rychtářová.

Reklama

Další články

Načítám