Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězka mnoha soutěží o nejkrásnější ňadra českého showbyznysu Iva Kubelková se prezentuje jako moderátorka a maminka dvou dcer. S modelingem už prý sekla. Jsou ale nabídky, které se nedají odmítnout. Iva se tak zase svlékla do spodního prádla a vystavila svoje křivky v peřinách povlečených do luxusního saténu.

Iva si zopakovala focení kalendáře Stock, jehož tváří byla v roce 2007, kdy se s fotografem Jaroslavem Šimandlem vypravila do romantických Benátek. Tento kalendář dokonce získal  cenu Golden Prisma Award 2007 v soutěži o nejlepší evropský firemní kalendář.

Letos kalendář slaví deset let a tak organizátor Pavel Trčka požádal všechny krásky, které v něm během let pózovaly, aby si to zopakovaly. Iva na rozdíl od jiných nemusela ani držet dietu. Pobíhání kolem malých dcer, do toho práce a dokončování vysoké školy, jí prý všechny kalorie v pohodě spálí. A tak když si oblékla luxusní prádélko La Perla a ozdobila se něméně luxusní kolekcí šperků Boucheron, nikdo by neřekl, že se v megaposteli, na níž se fotilo, povaluje hospodyňka a dvojnásobná mamina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám