Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Mezi známé uživatele přístrojů pro zdraví patří George Clooney, David Beckham, herečka Demi Moore či miliardář Richard Branson. Rychlou relaxaci a přirozené uzdravování bez léků vítá v dnešní době asi každý. Psychowalkmany, odborně AVS přístroje, jsou v kurzu.

Světové celebrity vyzpovídal James Preston ve své knize ,,E-book stars“, kde George Clooney uvádí: ,,AVS přístroj mě zrelaxuje za pár minut více než hodiny strávené u moře na pláži.“ Tuto technologii přitom považuje za něco víc než relaxační fitness. Je to prý způsob, jak se může každý bez léků udržovat zdravý a účinně meditovat. Největší výhodu vidí v super rychlé relaxaci. Richarda Bransona nadchnul psychowalkman natolik, že vážně přemýšlí o jeho nasazení do svých letadel, protože jedním z účinků AVS přístroje je i zvládání jet lagu.

Ota Jirák prozradil, jak psychowalkman používá: ,,Když nemám čas jít do lesa, použiju psychowalkman. Nahrazuje mi také autogenní trénink, ke kterému jsem se nikdy neodhodlal. Ty libé zvuky a světla mě dokonale uvolní. Také mi pomáhá v učení textů. Používám ho už dlouho. Jednou jsem půjčil kolegyni svůj starý model, a už mi ho nevrátila. :) Tak jsem si pořídil zcela nový typ, Relaxman.“

Foto: Positive Energy s.r.o.
psychowalkman.cz

Světový guru osobního rozvoje Deepak Chopra doporučuje AVS přístroje pod heslem ,,Relaxujte každý den“. Nemusíme ale chodit tak daleko: českých celebrit, které vyznávají zdravý životní styl a používají psychowalkman, jsou desítky. Čerstvě si pořídila nejlepší psychowalkman Laxman herečka Simona Babčáková.

Psychowalkman si ale kupují hlavně běžní uživatelé (v České republice 96 %). Výhodou je totiž velká účinnost ověřená vědeckým výzkumem, přitom ho může kromě epileptiků používat každý. Nasadíte si sluchátka a speciální ,,světelné“ brýle a na ovládací jednotce si spustíte program, např. ,,Rychlé odstranění únavy“. Světla brýlí a zvuk vysílají frekvenci, která přeladí fungování mozku i tělesné biorytmy. Světelná příjemná bioterapie show, po které jste zdravější! Únavu nahradí hluboká relaxace a vstáváte za 20 minut odpočinutí jako po dvouhodinovém spánku. Psychowalkman navozuje stavy, které jsou člověku přirozené, a každý je zažíval ještě jako dítě, ale při psychické zátěži dnešní doby se prostě zablokují.

AVS přístroj Laxman

Pořídit můžete různé psychowalkmany, liší se hlavně počtem programů a cenou. Nejlevnější model Galaxy stojí šest tisíc, nejprodávanější Laxman Basic, který nabízí přes 40(!) účinků pro zdraví a rozvoj, stojí dvacet šest tisíc. Nejrozšířenější mezi celebritami je Laxman Premium, nejlepší AVS přístroj na světě.

Další články

Načítám