Hlavní obsah
Článek

Herci Kelly Ripa a Mark Consuelos přichystali své dceři Lole (18) k narozeninám nechtěné překvápko. Vyplnila se jí noční můra každého dítěte, přistihla totiž rodiče při sexu. A aby toho nebylo málo, ti to navíc propálili v televizi. Svěřili se v ranním pořadu Kelly Live With Kelly and Ryan.

„Budu upřímná, neměla jsem na to náladu. Měli jsme dům plný lidí,“ svěřila se herečka. Nakonec se však pár do hrátek pustil, a právě v ten moment do ložnice vrazila Lola. Zahanbení rodiče sice doufali, že nic neviděla, ale bohužel opak byl pravdou. Podívala se přímo do tváře své matky.

„Okamžitě zabouchla dveře a hned jsme ji slyšeli křičet, že jsme jí zkazili oslavu. A život. A že dřív viděla věci barevně a najednou je všechno šedivé,“ smála se Kelly.

Situace se nezlepšila, ani když se pár připojil k rodinnému branči, který probíhal u nich v domě. „Snažili jsme se soustředit na jídlo, ale ona hned začala, že si nedáme ani na chvilku pauzu. Že se chováme jako dvacetiletí, ale nejsme,“ doplnila Kelly beze studu s tím, že problém je podle ní v tom, že u nich doma nikdo neklepe.

Lola se však bránila, že klepala, ale zaneprázdnění rodiče ji pochopitelně neslyšeli. Takové překvápko by na své 18. narozeniny asi nechtěl nikdo. Snad z toho nebude mít žádné trauma.

Reklama

Další články

Načítám