Hlavní obsah
Článek

Herce Johna Stamose (55) si můžete pamatovat ze sitkomu Plný dům, kde hrál Jesseho, švagra vdovce a otce tří dcer Dannyho Tannera (Bob Saget). A zatímco v seriálu byl zapáleným strejdou, otázku vlastních potomků dlouho odkládal. Na dítě došlo až s o 22 let mladší manželkou Caitlin McHugh. Mají ročního chlapečka Billyho.

Manželé žijí v Beverly Hills a magazín Architectural Digest nechali nahlédnout do svého domu. Nemovitost herec koupil v roce 2005, od té doby doznala spousty změn. „Začínal jsem tu jako svobodný muž, pak přišla manželka a teď jsme tu už s dítětem,“ řekl. Právě ve svém domě se Stamos i ženil. „Udála se tu spousta důležitých věcí,“ uvedl.

„Je to můj první dospělácký dům. Poprvé cítím, že jsem to já, má dospělá verze. Chtěl jsem dům, kde si můžu položit nohu na křeslo, mít kolem sebe lidi. Tenhle gauč je starý třináct let, na nic se neptejte. Ale všechno je tu bytelné, funky a cool...tak jako já,“ popisoval Stamos.

Na začátku videa také vysvětlil zarámované modré dětské body, které visí na stěně. „Podle toho jsem poznal, že budeme mít syna. V krabici bylo modré body a růžové. A to modré bylo nahoře,“ řekl s Billym v náručí.

V další videu pak jeho manželka úvodem říká, že jestli dům nevypadá, že tam žije dítě, tak je to proto, že ho naklidili.

„Moje nejoblíbenější část ložnice je výhled do údolí. A taky máme venku roztomilé patio,“ řekla. Její muž pak doplnil, že když spolu leží v posteli a dívají se ven na ten krásný výhled, cítí velký vděk a uvědomují si, jaké mají štěstí, že mohou žít tak hezký život.

Herec John Stamos v domě žije od roku 2005. Od roku 2016 i s manželkou (tehdy ještě přítelkyní) Caitlin

Zobrazit příspěvek na Instagramu

The residence that @johnstamos shares with his wife, @caitlinskybound, and son, Billy, has style—but it also has soul. Stamos purchased the two-bedroom pad in 2005, and the house has, since, transformed with him for over a decade. “This place is more ‘me’ than any other house that I’ve lived in, starting with the bones of it, which are grounded and old-school,” says Stamos. “I was able to start as a bachelor and, then, marriage and the kid. I even got married on the property, so it just represents a lot of changes throughout my life.” From the start, Stamos has collaborated with Chris Barrett (of @chrisbarrettdesign)—whom he met on the set of “Full House”—to create interiors that were distinctive to him and his interests, including playing music. Take a tour of the home via the link in our profile. Photo by @yerinmok; text by @elizabethquinnbrown

Příspěvek sdílený Architectural Digest (@archdigest), Čen 12, 2019 v 7:00 PDT

Začátkem května přišel magazín Variety se zprávou, že Stamos svůj dům nabídl k prodeji za v přepočtu 154 milionů Kč.

Reklama

Další články

Načítám